Koerspret Wielerbier

Koerspret is geboren uit liefde voor de koers. Met trots presenteert Koerspret kleppers van bieren met een kenmerkende afdronk. Stuk voor stuk ambachtelijk gebrouwen door brouwmeester Misaël van Leeuwen en koersgeschikt bevonden door ex-profwielrenner én onder andere Vuelta-finisher Peter Koning.

In de succesvolle podcast Arriere de la Course ‘lult’ Peter Koning samen met wielergekken Wilco Kenter en Michiel Beemster over de koers. Om de trouwe schare luisteraars van de podcast én een nieuwe doelgroep aan te spreken gingen ze in 2019 op zoek naar een aanvullend concept. En wat drink je het liefst bij het luisteren van een podcast, na een rondje fietsen, of tijdens het kijken naar de koers? Juist: wielerbier!

Zo zijn zij in 2019 in samenwerking met wielerpodcast Arriere de la Course begonnen met het brouwen van wielerbier. Het eerste biertje was een smakelijk succes. Een goede kleur, een licht zuurtje en een fruitige afdronk. Dat smaakte naar meer! Koerspret was geboren en ging direct in de aanval. Sindsdien is Koerspret het bier dat elke wielergek op z’n palmares wil hebben staan. Ontdek de robuuste Tripel, soepele Blond, sportieve NON IPA of onze verfrissende pilsener.

Bezoek de website van Koerspret om meer te weten te komen of juist direct de heerlijk biertjes te bestellen.