VERSLAGEN

Strandraceseizoen 2022-2023

Een volledig seizoen na de voorgaande karige corona jaren. Een wat korte kalender met voor ons Koerspret – Beach Bastards team een geslaagd seizoen. We hebben regelmatig op het podium gestaan zowel bij Elite als Startlicentie en stralen vooral plezier uit, weer of geen weer!

De foto is kenmerkend voor het seizoen. Vriendschap, strijd, plezier en Koerspret. Bri Walta en Anniek Hopman en Ron Boendermaker regelmatig op het podium bij de Startlicentiehouders net als Wendy Koopman en Sanne Groen hun bekertje meepakten. Ron Boendermaker die Egmond-Pier-Egmond weet te winnen op 7 Januari 2023.

Bij de Elite Tibor Zwaan die weer Europees kampioen werd in Frankrijk en vrijwel altijd top 10 rijdt, Peter Koning en Ramses Bekkenk die prima uitslagen reden. Barbara Tesselaar in haar eerste seizoen Elite op het podium in Scheveningen. En als kers op de taart Nina Kessler die Nederlands Kampioene werd in Wijk aan Zee 19 Februari en tweede werd tijden het Europees Kampioenschap in Frankrijk.

Uitslagen waar we trots op zijn, maar vooral trots zijn op het als groep aanwezig zijn en er voor elkaar zijn. Je komt ons tegen, waar je ook fietst.

De zomer komt eraan, en daar zul je ons tijdens diverse gravel-evenementen tegenkomen.